Text Size
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
Share |

Ki olvas éppen?

Oldalainkat 613 vendég böngészi

Legutóbbi hozzászólások

  • oks mivan?
    By a nagy ő
  • Nehéz nem egyetérteni Veled, legalábbis a legtöbb ...
    By Moses
  • Egész érdekes bejegyzés lett. Még visszajövök!
    By Suzanna
  • Egyszer azért csak meg kellene kóstolni!
    By Apuka
  • Csak gratulálni tudok ehhez a ízléses, körültekint...
    By Apuka

Olvasóink értékelése: / 3
ElégtelenKitűnő 

A Bonfinibe botlásunk története elég érdekes véletlennek tudható be, de mindenképpen pozitív dolog volt. A híres Torkos Csütörtök alkalmából „koslattunk” valami jó étterem után...de természetesen idén sem tudtunk elég gyorsan asztalt foglalni, még annak ellenére sem, hogy az étteremlista internetes megjelenésének napján már hívogattuk őket. Mindenhol csak déli 12, maximum délután 1 órára volt szabad hely. A vacsoraidő mindenhol zsúfolásig tele.

A Bonfinikerttel is így jártunk. Miután szomorúan leraktam a kagylót, 2 perccel később legnagyobb megdöbbenésemre az étterem tulajdonosa hívott vissza azzal, hogy a Torkos Csütörtökről lemaradtak számára fenntart egy lehetőséget azon a héten szombatra, 33%-os kedvezményes étkezésre. És estére is van szabad hely. Este 7-re foglaltunk hát asztalt. Szép kialakítású, természetes anyagokból kialakított berendezése kifinomultan elegáns, mégis barátságos. A pincérek azonnal siettek elénk, ahogy beléptünk, asztalunkhoz kísértek, kabátot lesegítettek, kedvesség és az elegancia járta át az étert. A felszolgálók szakértelme, segítőkészsége maximálisan kielégítő volt. Az étlap – lehet, hogy csak a „Torkos Szombat” miatt, de - nem egészült ki idényszerű ételkölteményekkel, (amit kicsit hiányoltunk is, de majd legközelebb!!) Egy az egyben az volt a választék, mint ami az étterem honlapján is található és manapság (sajnos) már ez is nagy dolog!! A Bonfini egyébként híres arról, hogy hetente hozatja az étel alapanyagokat Olaszországból, és hogy a séf (Riskov Vlad) folyamatosan frissülő, megújuló kreatív ételspecialitásokat készít. Egy másik üdítő kedvesség, hogy a pincér körbejárja az asztalokat egy monumentális borsőrlővel a kezében és felajánlja a szolgálatait. Kisvártatva a tulajdonos is megmutatkozott, aktuális – a téli hónapokra tervezett – rendezvényeket ajánlott a figyelmünkbe. Az étterem csütörtökönként élőzenés pálinkaesteknek, borvacsoráknak és a különböző nemzetek konyháit bemutató vacsoraesteknek ad helyet. Látszott, hogy gondosan ki van találva itt minden és hogy a rendszeresség mellett változatosságra törekedve jó kezekben van.

 Az ételek érdekesek, finomak, számomra megfelelő mennyiségűek (ezzel a társaság nem minden tagja értett egyet) voltak. A Csirkecomb filé bufala calzonéval és shiitake gombával kifejezetten jó választásnak bizonyult. A köret gombával, paradicsommal és valamilyen olasz sajttal töltött cibattahoz hasonlító tésztából készült, ropogósra pirítva. A hús nagyon jól volt elkészítve, és a levezetésnek rendelt sajttál, valamint vaníliás Creme Brulée is rendben volt. A számla bár tartalmazott 10 % szervizdíjat, feltétlenül ügyeltek rá, hogy ne fizessünk többet. A végösszegből pedig IGEN, ígéretükhöz híven LEVONTÁK a 33%-ot!

1012 Budapest, Lovas út 41.

www.bonfinikertetterem.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés