Text Size
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
Share |
Slambuc Szakácskönyv
Cookbook

 

Kategóriák Régi magyar étkek Lenmagos pogácsa

Előző recept
Következő Recept
Nyomtatás
E-mail
Lenmagos pogácsa
Lenmagos pogácsa

Szerző: admin

Értékelés: Nincs szavazat

Leírás:
Kell hozzá

70 dkg fehér finomliszt, 30 dkg Graham teljes őrlésű liszt, 50 dkg bio margarin, másfél evőkanál tengeri só, 1 db házi tojás, 10 dkg élesztő, 3 dl tej, egy kiskanál méz, 4 evőkanál lenmag

Elkészítése

A liszteket a margarinnal jól összemorzsoljuk, majd mélyedést készítünk benne, ebbe daraboljuk az élesztőt, ráöntjük a langyos tejet és a mézet, kissé elkeverjük. Pihentetjük kb. 10 percig. A lenmagot belekeverem és a felfuttatott élesztővel együtt jól kidolgozzuk a tésztát. 30 percig letakarva pihentetjük, majd kétujjnyi vastagságúra nyújtjuk. Késsel rácsozzuk és egész tojással átkenjük. Kiszaggatjuk, olajos tepsibe hagyjuk kb. 30 percig pihenni, majd előmelegített sütőben közepes lángon 25 percig sütjük.
Ízletesebbé tehetjük, ha egy nagyobb fej héjában főtt, hámorozott burgonyát is beleteszünk a tésztájába.

 

Részletek be / ki Egyéb információk

 

Recept értékelése
1 (rossz) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (nagyon finom)


Hozzászóló neve Megjegyzés
6 + 0 =