Text Size
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
Share |
Slambuc Szakácskönyv
Cookbook

 

Kategóriák Régi magyar étkek Bazsalikomos hajdinalepény tejszínes kukoricával

Előző recept
Következő Recept
Nyomtatás
E-mail
Bazsalikomos hajdinalepény tejszínes kukoricával
Bazsalikomos hajdinalepény tejszínes kukoricával

Szerző: admin

Értékelés: Nincs szavazat

Leírás:
Kell hozzá

20 dkg hajdina, 2 tojás, 10 dkg hajdinaliszt, 50 dkg csemegekukorica, 2 dl tejszín, só, bazsalikom

Elkészítése

A hajdinát beáztatjuk (kb 2 óra), leszűrjük és hozzákeverjük az egész tojást, a hajdinalisztet, annyi vizet, hogy sűrű palacsintához hasonló masszát kapjunk, ízesítjük sóval, fűszerezzük finomra vágott bazsalikommal. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, kanállal a hajdina masszából lepényeket formázunk az olajba és mindkét oldalát pirosra sütjük. A csemegekukoricát kevés margarinban megpároljuk, sóval, estleg cukorral ízesítjük, felöntjük a tejszínnel és összeforraljuk. A főzelék sűrűségűre forralt kukoricára tálaljuk a kisütött hajdinalepényeket.

 

Részletek be / ki Egyéb információk

 

Recept értékelése
1 (rossz) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (nagyon finom)


Hozzászóló neve Megjegyzés
1 + 5 =

 

 

Kezdőoldal ~ RECEPTEK ~ Kategóriák ~ Régi magyar étkek ~ Bazsalikomos hajdinalepény tejszínes kukoricával