Ki olvas éppen?
Legnépszerűbb cikkek
Szerző: admin
Értékelés: Nincs szavazat
4 egész csirkecomb, 2 kk. kakukkfű, olivaolaj, 1 ek mustár, 1 dl tej, 1 dl fehérbor, 1 póréhagyma, másfél citrom, 1 kg burgonya, só, sültcsirke fűszer, 1 nagy fej hagyma
A csirkecombokat kettévágjuk az izületnél, majd besózzuk. A páchoz összekeverünk kevés olajat fél citrom levével, kakukkfűvel, mustárral, tejjel, borral és minimum 1-2 órára hűtőbe tesszük. A hagymát megtisztítjuk 4-be vágjuk, a póréhagymát vastag karikákra, a citromot megmossuk és 6 részre vágjuk. A csirkét kivesszük a pácléből, csirkefűszerrel beszórjuk és tepsibe tesszük. Mellé a hagymát és citromot. A páclével meglocsoljuk, jól összekeverjük és megsütjük. A burgonyát megmossuk, cikkekre vágjuk és teflon serpenyőben, kevés olajjal meglocsolva ropogósra sütjük.
|