Ki olvas éppen?
Legnépszerűbb cikkek
Kezdőoldal
„Korunk ínségében részvétet éreztem a szenvedők iránt és ezen a módon kívánok rajtuk segíteni.
Az ateisták körében azt a szót: Isten, ki se szabad ejteni. Mindenféle más neveken kell róla beszélni, mint amilyen például csók, mámor, füstölt sonka, vagy bor...”
Hamvas Béla
A gourmand szót Európában - tévesen - a finom ízlés értelmében szokták használni, pedig franciául annyit tesz: falánk! Ez a blog erről szól. Vagyis arról, hogy néha a dolgok jelentése mögé kell látni.
Kiknek?
Olyanoknak, akik szerint az ételek, az italok és az étkezés: művészet, amit élvezni kell. Inkább kulináris élvezetekre vágyóknak, mint az “egészséges életmód” követőinek.
Minden cikkhez bárki szabadon hozzászólhat regisztráció nélkül is, csupán egy nick-név szükséges! A receptekhez anonim megjegyzés is fűzhető!
Rgisztráció után betekinthettek a fórumba is, ahol különböző témákhoz szólhattok hozzá, vagy indíthattok új kérdésköröket.
Receptet IDE kattintva lehet beküldeni, amit (természetesen a beküldő nevét feltüntetve) közlök a szakácskönyvben.