Text Size
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
  • Slambuc - gasztronómia Kritikák, receptek, borok, sajtok, fűszerek
Share |

Olvasóink értékelése: / 3
ElégtelenKitűnő 

cabernet_sauvignon

Világfajta, amelynek párja nincs. Apró, vastag héjú, későn érő bogyók, garantáltan igen nagy mennyiségű színező- és cserzőanyaggal a héjban. Bora sötét, magas tannintartalmú, kiválóan alkalmas tölgyfa hordóba való érlelésre. Orrunkkal sokszor a fekete ribizli és a zöldpaprika, a csokoládé illatának a jegyeit fedezhetjük fel benne. Fiatal korában gyakran kemény és élvezhetetlen. A lágy aromák és kerek struktúrák csak palackban való tárolás után alakulnak ki. Sajátos zamatú, nem minden fogyasztónak tetszik. Kellemes fanyarságát gazdag csersavtartalmának köszönheti, amely egyben bársonyos ízérzetet ad borának. Különösen fahordós érlelés után még a Cabernet franc minőségét is fölülmúlja.

 

Milyen ételek illenek hozzá? Cheddar, gorgonzola és dió, nehéz húsételek, vadételek, beef steak és tonhal, cseresznye és brokkoli, barnamártás, félédes csokoládé és kávéfagylalt

Borok ebből a szőlőből
Konyári Cabernet Sauvignon
Sauska Cabernet Sauvignon
Thummerer Cabernet Sauvignon
Vesztergombi Cabernet Sauvignon < Előző   Következő >
Kezdőoldal ~ Borok ~ Vörös borszőlő fajták ~ Cabernet Sauvignon