Share
|
Ki olvas éppen?
Oldalainkat 81 vendég böngészi
Legnépszerűbb cikkek
A Müller Thurgaut Hermann Müller nemesítette Svájcban, de sajnos nem tudni pontosan, hogy miből. Lehet, hogy rizlingből és zöldszilvániból, de nem kizárt, hogy a saszla volt a másik összetevő. A Nyakas boroknál vettem észre és mindenképpen említésre méltó, hogy a borászat dicséretesen informatív hátcímkékkel dolgozik! A Budai Müller Thurgauéról nemcsak a közreműködő borászok nevét, hanem a szüret pontos időpontját és a is megismerheti a fogyasztó.
Halvány szalmasárga szín, illata módfelett élénk, bodzás-füves, melegebb, gyümölcsös-citromos árnyalatok is bejátszanak. Nem bonyolult, de vonzó. Szájban is az, friss, zamatos, lendületes, lecsengése finom, vibráló savai pont annyian vannak, hogy jólessenek.
Következő > |
---|